Su Dostu Okullar

"WATER FRIENDLY SCHOOLS" isimli eTwinning projemiz başlıyor

Su dostu okullar adlı projemiz; Yunanistan, İtalya, Portekiz ve Türkiye'nin de içinde bulunduğu dört ülkede ortak olarak başlamıştır.

11.06.2021 575

Projemizde okulumuzun ortakları arasında Fatma Aliye Anadolu Lisesi ve Sema Yazar Anadolu Lisesi de yer almaktadır. Su dostu okullar projemiz ile su koruma modellemesi yoluyla su okuryazarlığı bilincini geliştirmeyi hedefliyoruz. Suyu tanıma, su kirliliği ve suyu koruma konularında suyun korunması bilincinin kazandırılması amaçlanmaktadır. Bu amaçlar doğrultusunda öğrencilerimiz yaparak ve yaşayarak su tasarrufu konusunda deneyim elde edeceklerdir.

Koordinatörlüğünü okulumuz İngilizce öğretmeni Ömer UYANIK'ın yaptığı projemizde okulumuz öğretmenlerinden Ayşen TOKAY görev almaktadır.

Değişik yaş grublarından öğrencilerimizin katılımı ile "Water Frıendly Shools" isimli eTwining proje yolculuğumuz başlamıştır.